Tuan Rumah

My photo
// A Caliph of ALLAH //. Aku menCINTAImu kerana AGAMA yang ada pada diri kamu, jika kau hilangkan AGAMA pada dirimu, maka hilanglah CINTAku padamu . bercita cita menjadi muslimah mujahidah solehah yang sentiasa dahagakan ILMU ALLAH dan mengimpikan keluarga yang SAKINAH MAWADDAH, WARAHMAH . ayuh sama sama menimba ILMU untuk bekalan di akhirat sana . ternyata kau tidak akan rugi . semoga ALLAH sentiasa merahmati usaha kita semua . "dunia adalah perhiasan dunia, seindah indah perhiasan adalah WANITA SOLEHAH" Barakallah

Followers

Tuesday, October 9, 2012

SEGMEN : Tambah Followers by Khairunnisa

Assalamualaikum :: 


disebabkan follower saya tak sampai 100 pon lagi . sebab tu saya nak join segmen ni . kalau boleh nak follower sampai 500 :)

tujuannya saya nak follower seramai yang mungkin untuk berkongsi setiap entry yang saya buat, yang saya kira entry ini sesuai untuk golongan remaja belia zaman sekarang yang masih keliru dengan identiti sendiri 

dan saya harap melalui entry saya ini, saya dapat membantu memberi jalan yang sepatutnya . menjadi belia muslim yang kita semua impikan . saya nak sangat belog saya ni femes dengan ruangan utama remaja mencari ketenangan diri . membentuk jati diri muslimah solehah . dapat jugak kita berkongsi pengalaman dan ilmu . 

dan semoga Allah redha dan kita bahagia (",)

sesapa nak join . boleh klik SINI

tarikh tutup die 13 OKTOBER 2012

2 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama..done follow blog ini juga...(:

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yang sama...
    follow me here ok??? thanks..^^
    http://akiraryuhannastory.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-by-khairunnisa.html

    ReplyDelete