Tuan Rumah

My photo
// A Caliph of ALLAH //. Aku menCINTAImu kerana AGAMA yang ada pada diri kamu, jika kau hilangkan AGAMA pada dirimu, maka hilanglah CINTAku padamu . bercita cita menjadi muslimah mujahidah solehah yang sentiasa dahagakan ILMU ALLAH dan mengimpikan keluarga yang SAKINAH MAWADDAH, WARAHMAH . ayuh sama sama menimba ILMU untuk bekalan di akhirat sana . ternyata kau tidak akan rugi . semoga ALLAH sentiasa merahmati usaha kita semua . "dunia adalah perhiasan dunia, seindah indah perhiasan adalah WANITA SOLEHAH" Barakallah

Followers

Tuesday, January 10, 2012

SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !

assalamualaikum :)

nak join bloglist ni . firstly, untuk sebarkan kewujudan blog ni . sebab masih baru . second, nak jugak join segmen2 ni kan . ehehehe . so nak tag semua yang baca entry ni . ok . klik sini

2 comments:

  1. IRA ARINA datangg buat lawatan sekolah sambil minum air vico ni !! thanks join segmen ni maaf lambat terjah korang ya

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sma
    and dah f0ll0w awak.
    sudi2lah jenguk@f0ll0w bl0g sya (^_^)

    http://w0nder-gee.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete